Kuulsuste turniiri võitis meeskond “Poliitikud”. Auväärse teise koha saavutasid WTA turniiri sponsorid!

Tennis on võistlev sport, aga see on ka väga lõbus ja tervislik! 7. juulil 2022. aastal toimunud erinevate elualade kuulsuste turniiri võitis meeskond – poliitikud! Rainer Vakra, Kalle Muuli ja Kristen Michali kõrval tõi meeskonnale edu Vähiravifondi Kingitud elu tegevjuht Katrin Kuusemäe mäng. Palju õnne võitjatele ja aitäh, et pakkusite toredat vaatemängu! Muusikute, poliitikute ja näitlejate kõrval osales sügisel toimuva WTA turniiri sponsorite meeskond: Aivo Adamson Alexelast, Toomas Susi Tallinkist, Tiit Nuudi Forusest ning Tallinn Open turniiri korraldaja ja armastatud tennise kommentaator Riho Kallus. Aitäh, et toetate Eesti tennise arengut ja palju õnne II koha puhul.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Loe rohkem. NÕUSTUN