Tallinn Open WTA 250 tenniseturniir

ERIPAKKUMISED


PEALTVAATAJAID SÕIDUTAB FORUS TAKSO

Tellides Forus takso, saad sõita Forus Spordikeskuse kõrvale taksode ootealale. Pärast põnevat turniiripäeva telli Forus Spordikeskus Tondi juurest takso Forus Taxi äpist ja sõida mugavalt kuni -50% soodsamalt*. Laadi alla äpp, sõida 24.09 – 02.10.2022 ja saad sõidult kuni 3.50 € soodustust.

* Pakkumine kehtib Forus Spordikeskus Tondi juurest taksot tellides ja soodustusega mitte rohkem kui 3,50 €.

Äpi saad mugavalt laadida siit.

SPORTLANDI ERIPAKKUMINE TENNISEFÄNNIDELE

Tähistame üheskoos Eestis, Tallinnas esmakordselt toimuvat WTA 250 turniiri! Tallinn Open turniiri hõbetoetajal Sportlandil on hea meel erakordse sündmuse puhul pakkuda kõigile tennisesõpradele Sportlandi e-poes -25% soodustust. Soodustuse saad kasutades sooduskoodi SPO25

*-25% soodustus kehtib toodete täishinnast kuni 05.10.2022, v.a. mõningad erandid – kinkekaardid, toidulisandid, discgolfivarustus, Polar, PowerPlate ja Cybex kaubamärkide toodetele.

Külasta Sportlandi e-poodi

ALEXELA KLIENT ON KASULIK OLLA

Alexela klient on kasulik olla, kuna Sul on võimalik saada igat liiki energiat soodsamalt. Püsiv kütusesoodustus kuni 5 senti liitrilt, soe söök Alexela kohvik-poodides -10% ja kvaliteetne kohv -15%. Lisaks palju teisi hüvesid ja soodustusi. 

Kui Sa ei ole veel Alexela klient, siis saad liituda meie iseteeninduses või tõmba endale mugavalt Alexela äpp ja kasuta soodustusi äpiga või ID-kaardiga.

Liitu Alexelaga meie iseteeninduses

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Loe rohkem. NÕUSTUN