Tallinn Open WTA tenniseturniir on Eestis esmakordselt toimuv professionaalsete naistennisistide turniir, mis toimub 24.09 – 02.10.2022 Forus Spordikeskuses Tondil. Tenniseturniiri eesmärk on arendada Eesti tennisesporti ning tagada selle pikaajaline jätkusuutlikkus. Anda Eesti naistennistidele võimalus mängida kõrgetasemelisel WTA turniiril ning seeläbi teenida edetabeli punkte ning edendada rahvusvahelist tennisekarjääri. Anda Eesti spordipublikule võimalus elada kaasa Eesti naistennisistidele. Kutsuda Eestisse rahvusvahelised professionaalsed tennisevõistluste korraldajad ja pealtvaatajad ning seeläbi arendada Eesti kui rahvusvaheliselt tunnustatud tennisespordi sihtkoha kuvandit. 

Koostöö tulemusel toimub kõrgetasemeline rahvusvaheline tenniseturniir, millel osaleb 66 rahvusvahelist tennisemängijat. Lisaks külastavad Eestit nii professionaalsed tennisevõistluste korraldajad kui ka tennisefännid ja pealtvaatajad. 

Turniiri korraldamist toetatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutuse kaudu 64 999,20 euroga.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Loe rohkem. NÕUSTUN